Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ...ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

(25 Ιουλίου 2010)


Με το γκρέμισμα της περίφραξης και την καταστροφή ενός βενζινάδικου και ενός λιπαντηρίου του Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησαν από το Μαιο στο Βοτανικό οι εργασίες κατεδάφισης των εγκαταστάσεων του Κλάδου, προκειμένου να κτιστεί το ... τζαμί. Το εντυπωσιακό σε όλα αυτά είναι ότι οι προαναφερόμενες εργασίες, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου, γίνονται με δαπάνες του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίες δεν προβλέπονται από καμία συμφωνία μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων!

Δηλαδή την ώρα που τα σκάφη επιφανείας του Π.Ν. λόγω οικονομικών περικοπών βρίσκονται δεμένα στους ναυστάθμους Σαλαμίνας ή Κρήτης (σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν ούτε λιπαντικά για την κίνησή τους), εν τούτοις διατίθενται κονδύλια για να κτιστεί το τζαμί και μάλιστα σε εγκαταστάσεις του Π.Ν. Το δεύτερο που σημειώνεται είναι ότι η καταστροφή της περίφραξης ενώ στο εσωτερικό εξακολουθούν να υπάρχουν εγκαταστάσεις με φορητά όπλα, υπηρεσίες με απόρρητα έγγραφα κλπ, δημιουργεί μείζονα προβλήματα ασφάλειας και αποτελεί ακόμα μία ελληνική παραδοξότητα των ημερών.

 Πληρώνουμε όλοι πολλούς φόρους σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς για να μην καταρρεύσει η ελεγχόμενη απο το ΔΝΤ πατρίδα μας και η Κυβέρνηση Παπανδρέου  μας χρησιμοποιεί για να φτιάξει Τζαμιά και μουσουλμανικά νεκροταφεία. Υποψιν πως οι μουσουλμάνοι απαγορεύεται απο τη θρησκεία τους να ξεθάβουν τους νεκρους τους, με αποτέλεσμα να γεμίζουν τα νεκροταφεία τους και να ανοίγουν λίαν συντόμως ολοκαίνουργια, οπότε και συνεχώς να χρειάζονται νέες εκτάσεις γης για αυτο το σκοπό!

  Το ίδιο θέλουν να κάνουν και εδω μα με ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Ακόμη η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει πως θα ανακαινίσει τα ήδη υπάρχοντα ΤΖΑΜΙΑ με χρήματα δικα μας, τουτέστιν των ελληνων φορολογουμένων!

  Και σίγουρα όλοι θα θυμάστε πως είχαν ακυρωθεί αρκετες παρελάσεις αρμάτων για τις εθνικες επετειους του εθνους μας με πρόσχημα την οικονομικη κρίση και το γεγονος πως θα πήγαιναν ασκοπα τόσα εξοδα! ε βεβαια για ενα τοσο "ευτελή" σκοπο! ΦΕΥ!!

Σημειωτεόν πως ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν χρήματα της πολιτείας για ανέγερση και λειτουργία ελληνικών χριστιανικών ορθοδοξων ναών! Το εκάστοτε κόστος καλύπτεται πάντοτε απο τα χρήματα της Εκκλησίας της Ελλάδος και με χρήματα-χορηγείες- δωρεές των πιστών! Και τώρα ο κ.πρωθυπουργός "κόπτεται" να τους φτιάξει ΤΖΑΜΙ με... αλλων κόλυβα!

  Η υποκρισια του ΠΑΣΟΚ ομως δεν έχει ορια!

Διοτι ο κ. Παπανδρεου ματαιωσε την κατασκηνωση των παιδιων του αποδημου ελληνισμου επικαλουμενος τι άλλο?? ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

   Από τη Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας εξεδόθη η κάτωθι ανακοίνωση σχετικά με την ματαίωση του προγράμματος Φιλοξενίας Παιδιών της Ελληνικής Διασποράς:

  "Mόνον ως αναμενόμενη μπορουμε να χαρακτηρίσουμε την είδηση της ματαίωσης του κατασκηνωτικού προγράμματος της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού. Αναμενόμενη καθώς η συνολική ανεπάρκεια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχει οδηγησει στην υποβάθμιση της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, τον μόνο κρατικό φορέα που ασχολείται με τον Ελληνισμό της Διασποράς", ανακοίνωσε η Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας.

  Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 25 και πλέον έτη από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και σκοπό έχει τη σύσφιξη-ενδυνάμωση των δεσμών των Ελληνοπαίδων της Διασποράς, τόσο με την χώρα καταγωγής τους, όσο και μεταξύ τους.

Η συγκεκριμένη κυβερνητική επιλογή συνιστά απρέπεια απέναντι στα παιδιά και στις οικογένειές τους, γιατί -όπως τονίζει και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Γ.Γ.Α.Ε. στην από 13-7-2010 ανακοίνωσή του - «εκθέτει την Πολιτεία στα μάτια της Ομογένειας, γεμίζει απογοήτευση τα παιδιά που θα λάμβαναν μέρος και φέρνει τους γονείς τους σε δύσκολη θέση ανατρέποντας τον οικογενειακό τους προγραμματισμό».
  Ειδικά σε μία κρίσιμη εθνική στιγμή, όπου χρειαζόμαστε όλες τις δυνάμεις του Ελληνισμού, προκειμένου να ανασυνταχθούμε ως χώρα, το εν λόγω πρόγραμμα - το οποίο δεν χρειαζόταν και μεγάλο κόστος προκειμένου να υλοποιηθεί - ήταν επιβεβλημένο να πραγματοποιηθεί. Πολλώ μάλλον που είχε οργανωθεί πλήρως, για μία ακόμα χρονιά, από την Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού. Ο τρόπος της ματαίωσής του γεμίζει απογοήτευση τα παιδιά και τις οικογένειές τους και αναδεικνύει το διοικητικό έλλειμμα και την έλλειψη στρατηγικής και ευαισθησίας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
   Aπό όλα αυτα και άλλα πολλά σαφώς όλοι καταλαβαίνουμε το εξής : To πραγματικό κώλυμα απο μέρους της κυβερνησης δεν ειναι όπως συχνα πυκνά προφασίζεται το δημοσιονομικό κόστος, μα οτιδήποτε έχει να κάνει με την ελληνικότητα, τον έλληνα πολίτη και την Ελλάδα...!
Περαιτερω σχόλια μου ίσως με οδηγησουν σε συνειρμους αγανακτησης! Αυτα τα στοιχεια αρκουν πρόδηλα να φωτίσουν τις ραδιουργίες της νυν κυβερνησεως! Ακόμα μια ντροπή, ακόμα μια βουτιά στη δύνη του αφελληνισμου, του δηθεν ανθρωπισμου και διεθνισμου!
ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΜΕΛΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου