Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!


 


Στις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες σε όλα τα πεδία ( οικονομικά, κοινωνικά, εξωτερικής πολιτικής, άμυνας) , ο καθαρός πολιτικός λόγος, μια γνήσια και εγκάρδια χειραψία, μια αληθινή και ανιδιοτελής ματιά μπορούν να αποτελέσουν τις ελπίδες μας για μια αποτελεσματική, εποικοδομητική και τίμια ομιλία.
  Η Νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος λοιπόν δεν παραδίδει τα όπλα και συνεχίζει να ελπίζει πως μπορεί να καταφέρει το δέον και το πρέπον! Μέσα σε μία βουρκώδη και ομιχλώδη και αινιγματική κατασταση παρωδίας που μας τύλιξαν εναλλάξ οι δύο μεγάλες κυβερνήσεις , οι νέοι καθαροί άνθρωποι του τόπου μας συζητούν όλα τα προβλήματα και προτείνουν λύσεις!!
  Ο κόσμος διψά για ξεκάθαρες δηλώσεις μιας και τόσα χρόνια αποφάσιζαν όλοι ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ- ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ!!  Γιαυτό  προνοήσαμε λοιπόν. Και σας καλούμε όλους συνέλληνες απο όποιον πολιτικό χώρο και αν βρίσκεστε δια να συζητήσουμε, να σας ακούσουμε, να μας ακούσετε και να βρούμε τη χρυσή τομή και το έναυσμα για δημοκρατία εις την πράξη!!
  Κατ'εμέ δυστυχώς δε δίνεται η ευκαιρία καθημερινώς στον πολίτη να συμμετέχει σε πολιτικές ομιλίες και διαδικασίες. Την Δευτέρα όμως αυτή (11 Απριλίου ) δίνεται μια τέτοια ευκαιρία στην ανοιχτή πολιτική συζήτηση που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την ομιλία του κ.Άδωνη Γεωργιάδη (βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ. Β' Αθηνών) , της Μελίνας Τσιλιμίγκρα ( προέδρου ΝΕ.Ο.Σ Αργολίδος, εκπρόσωπου τύπου Φ.Ο.Σ , πρόεδρου Φ.Ο.Σ. Νομικής αθηνών ), του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου ( Πρόεδρου ΝΕ.Ο.Σ), και της Χριστιάνας Κοτσοβού (υποψηφίας βουλευτού ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος 2009).
  Αγαπητοί συμπολίτες σε αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για έναν δημοκρατικό διάλογο και για αυτήν την όμορφη εκδήλωση στο "Βουλευτικό " στις 19,00μμ με θέμα : "Ποιοί μας οδήγησαν στο τέλμα και πως μπορούμε να βγούμε απο αυτό " σας χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ συναρωγούς και συνυποστηρικτές της δημοκρατίας μας που κάποιοι προσπαθούν κατα καιρούς να υποβαθμίσουν και να βάλλουν!
 
Να είστε όλοι εκεί!
 
Ευχαριστώ απο καρδιάς εκ των προτέρων
 
Φιλικά
Τσιλιμίγκρα Μελίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου