Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 25η Μαρτίου 2011



      Σήμερα 25η Μαρτίου η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδος τίμησε την ένδοξη ημέρα του έθνους και κατέθεσε στέφανι στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη τιμώντας τους ενδόξους προγόνους μας. 
     Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα ( Πρόεδρος ΝΕ.Ο.Σ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ) τονίζει πως είναι ημέρα ιδιαίτερη για όλους μας..και ημέρα ξεχωριστή για το έθνος μας..Ημέρα ανάμνησης, μνήμης, συνέχειας, παραδειγματισμού και μίμησης..Σήμερα λοιπόν εορτάζουμε την αναγέννηση του σκλαβωμένου έθνους και την πορεία προς την ελευθερία, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς. Ενός λαού που τόλμησε το θαύμα, το αδιανόητο, το ακατόρθωτο βάζοντας τα με τη γιγάντια Οθωμανική Αυτοκρατορία που δέσποζε σε Μ,Ανατολή, Βαλκάνια και Μεσόγειο.
    190 χρόνια μετά λοιπόν, κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ σε αυτούς τους τρισένδοξους προγόνους και ζητάμε έμπνευση να βαδίσουμε στα δικά τους τα χνάρια, τα πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον αυτού του μοναδικού λαού, να στείλουμε σπίτια τους αυτούς που με τις απερίγραπτα επικίνδυνες πολιτικές τους μας οδήγησαν σε εθνομειοδοτικές υποχωρήσεις, συρρίκνωση της εθνικής μας κυριαρχίας, παραποίηση και απαξίωση των συμβόλων και της ιστορίας μας καθιστώντας τους λαθραίους και παρανόμους κυρίαρχους του παιχνιδιού..
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΨΗΛΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!
Εμείς ως Νεολαία να ευχηθούμε σε όλους τους Έλληνες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλή δύναμη σε όλους μας για τους δύσκολα εθνικούς καιρούς που θα επακολουθήσουν.
ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑ.Ο.Σ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου