Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ...ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ..


( 29 Ιουνίου 2010)

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ "ΚΑΛΩΝ" ΓΕΙΤΟΝΩΝ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ..Οι τούρκοι γιορτάζουν την εισβολή με συναυλία στα κατεχόμενα! ΣΑΦΩΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ?? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΜΒΑ....ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΛΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ.. ..Η ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ (ΞΕ)ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ..Αρχικά ο αριθμός των αγνουμένων ήταν 1.619 Έλληνες. Είναι σίγουρο ότι άγνωστος αριθμός Τουρκοκυπρίων επίσης αγνοείται. Η Τουρκία δεν έχει δώσει επ' αυτού οποιαδήποτε στοιχεία..
   ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ..ΕΝΤΟΝΗ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ..ΕΝΤΟΝΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ... ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ...
Jennifer Lopez..
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??Αυτή τη φορά οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν μια αποτελεσματικότερη μέθοδο για να τραβήξουν την προσοχή στα κατεχόμενα και να προωθήσουν την de facto νομιμοποίησή τους. Φέρνουν την Jennifer Lopez στα κατεχόμενα, για τα εγκαίνια στην Κερύνεια του ξενοδοχείου Cratos Premium, η κατασκευή του οποίου κόστισε 220 εκατομμύρια δολάρια.και βέβαια το όνομα "ΚΡΑΤΟΣ" είναι σαφως τυχαίο!! Και προς θεου δεν ονομασθη ετσι  ωστε να ισχυροποιησει το κύρος και την "παρανομη-νομιμότητα" του ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ! Οι Τούρκοι βέβαια φροντίζουν για όλα και οργανώνουν και γκαλά για την λατίνα τραγουδίστρια ..... Άλλωστε, όλα αυτά τη βοηθάνε ως "χρήσιμες" δικαιολογίες για να υποχωρεί στο τραπέζι των "συνομιλιών" με τον Έρογλου. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση της Λευκωσίας δεν κινητοποιεί το λόμπι, ως όφειλε, για να καταλάβει η τραγουδίστρια που ακριβώς πάει και τι συνέβη στην Κερύνεια προ 36 ετών. Η κυρία Λόπεζ θα τραγουδήσει στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου, την ημέρα που θα συμπληρωθούν 36 χρόνια από την εισβολή... Και η Κυπριακή ηγεσία παρακολουθεί απαθής.
Από την άλλη ..Αυξάνονται οι πιέσεις από πλευράς Ουάσιγκτον προς Σκόπια και Αθήνα, προκειμένου το επόμενο διάστημα να υπάρξει συμφωνία για το ζήτημα του ονόματος.Ο αμερικανικός παράγοντας δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για διέξοδο στο θέμα του ονόματος μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, ώστε να απεγκλωβιστεί η πορεία ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ κατά τη σύνοδο κορυφής του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Ουάσιγκτον φέρεται να έχει τεθεί στο τραπέζι η πρόταση για «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Η πρόταση εκτιμάται ότι καλύπτει την ελληνική θέση περί γεωγραφικού προσδιορισμού καθώς και για χρήση τόσο στα διεθνή forum και τις διεθνείς σχέσεις όσο και στις διμερείς σχέσεις αλλά και από τους πολίτες της γειτονικής χώρας.
Τα Σκόπια «βρίσκονται ενώπιον δύσκολων αποφάσεων»(σα δε ντρεπονται), είχε δηλώσει πρόσφατα ο δεύτερος στην ιεραρχία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζέιμς Στάινμπεργκ, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στις εντατικές διαπραγματεύσεις που διεξάγονται το τελευταίο διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρόταση περί «Δημοκρατίας Μακεδονίας του Βαρδάρη» εκτιμάται ότι δεν θα συναντήσει σημαντικά εμπόδια στα Σκόπια και θα κατοχυρωθεί συνταγματικά, ανοίγοντας ουσιαστικά τo δρόμο για ένταξη των Σκοπίων στους ευρωατλαντικούς θεσμούς, αν και η χρήση των παραγώγων παραμένει "αγκάθι".
Ο πρώην εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας το σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Καθημερινή», δήλωσε πως «η ελληνική κόκκινη γραμμή είναι γνωστή. Η συγκεκριμένη πρόταση εμπίπτει κατ' αρχήν στις προδιαγραφές, ωστόσο παραμένει άγνωστο το εύρος της χρήσης της. Όπως άγνωστο παραμένει το αν η κυβέρνηση έχει εμπλακεί σε συζητήσεις εκτός πλαισίου του ΟΗΕ και σε μυστική διαπραγμάτευση».
Προσπάθησα να είμαι όσο πιο αποστασιοποιημένη μπορουσα, ώστε να είστε εσεις αυτοι που κρίνουν και όχι μόνο εγω!
Εξάλλου σχολιασμος σε κατι τόσο γλοιωδες και επαισχυντο οπως τα δυο αυτα ειδησεογραφικα δελτια δε χωρα. Οπότε τα συμπεράσματα είναι ολωσδιολου δικά σας!

Η αγανάκτηση μου ως ευσυνειδητης Ελληνίδας κρύβεται πίσω από το μεγαλείο των κάτωθι προτάσεων..
''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
 
ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΜΕΛΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου