Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Τζάμπα η μαγκιά σας, σύντροφοι"


( 5 Ιουλίου 2010)
   
Ο συνδικαλισμός ως εκπροσώπηση συμφερόντων μιας επαγγελματικής-κοινωνικής ομάδας είναι δικαίωμα που έλκει υπόσταση από το Σύνταγμα του κράτους. Επίσης το ότι τα δικαιώμτα του ενός πολίτη σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του συμπολίτη είναι και αυτό γνωστό. Αυτό όμως που συμβαίνει αρκετό καιρό- και απ'οτι φαίνεται θα εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την ήδη φορτισμένη ελληνική πραγματικότητα έχοντας ως σημαία "το δίκαιο του (αριστερού συνδικαλιστό)- εργάτη" - ξεπερνά κάθε όριο αντοχής και ανοχής όλων ημών των υπολοίπων. Παρακολουθούμε ατάραχοι και μαλθακοί το κατασπάραγμα του σαρκίου μας από αυτούς που καταφέρνουν να γκρεμίζουν κάθε προσπάθεια μας για ένα καλύτερο αύριο.
   Ομάδες ολίγων παίρνοντας κεντρική γραμμή από τον Περισσό, εξακολουθούν να εμποδίζουν, να παρενοχλούν και να απαγορεύουν την ομαλή λειτουργία λιμανιών της χώρας όπως του Πει ραιά, της Κορίνθου και βασανίζουν σαδιστικά επιβάτες Έλληνες και τουρίστες, απαγορεύοντας τους αυθαίρετα να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν στα πλοία.
   Από την άλλη μεριά η έννομη (?) πολιτεία "ακυρώνει" εισαγγελικές αποφάσεις για τις παράνομες και καταχρηστικές κινητοποιήσεις συνεργαζόμενη ατόπως αλλά ουσιαστικώς στο να δοθεί η χαριστική βολή σε ότι έχει απομείνει από το κύρος μας και την (α)συνέπεια της τελευταίας εναπομίνασας πηγής εσόδων της χώρας: τον τουρισμό.
   Τουρίστες και Έλληνες απορρημένοι και εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις αντιλαμβάνονται το πασιφανές: To ΠΑ.ΜΕ.-ΚΚΕ είναι υπεράνω του Νόμου! Οι ολίγοι επιβάλλουν την ανομία και τον παραλογισμό! Τι φασισμός Θεέ μου! Τι απειλές της Αλέκας πως η αστική τάξη πρέπει να φοβηθεί τη δύναμη του κινήματος, πως το Σύνταγμα είναι αστικό κατασκεύαασμα, συνεπώς στερείται σεβασμού από τους ψευτοεπαναστάτες της ντουντούκας του Τσιμπόγλου! κ.α..
  Εξαιτίας αυτού του Συντάγματος που ακυρώνουν, προσβάλλουν και βρίσκονται μέσα στη Βουλή "τρώγοντας και πίνοντας" στην υγειά ενός συστήματος που κατα τα άλλα σνομπάρουν! Όχι όμως όταν πρόκειται να μοιραστούν τους ίδιους μισθούς, τα ίδια επιδόματα, τα ίδια αυτοκίνητα, τα ίδια προνόμια με τους "προσκυνημέμους" και "συμβιβασμένους" συναδέλφους τους. Τζάμπα η μαγκιά σας σύντροφοι!
   Πόσο θα ανεχόμαστε τη φασιστική συμπεριφορά των Περισσοκατευθυνόμενων εργατοπατέρων. Είναι υπεράνω του νόμου η συγκεκριμένη παρεούλα ή η Ελλάδα δεν είναι κράτος δικαίου?
   Ας πάρει την ευθύνη ο αρμόδιος υπουργός κ.Χρυσοχοίδης, που φοβούμενος τη σύγκρουση με το ΚΚΕ ( γιατί άραγε?) καταφέρνει να εμποδίσει  την εφαρμογή των νόμων και καταργεί κατάφορα το όποιο κράτος δικαίου.
   Ας πάψουν κάποιοι να συμπεριφέρονται στο ΚΚΕ και τις παραφυάδες του σαν παιδί αυτιστικό που δεν έχει νόημα να του κάνεις παρατήρηση γιατί έτσι και αλλίως αυτο θα είναι κλεισμένο στον  κόσμο του!
  Πρέπει η κοινωνία μαζικά να αντιδράσει στη δράση του ΠΑ.ΜΕ. με σκοπο την απομόνωση του και όχι απλά την αδιαφορία μας. Όλοι εμείς οι πολίτες που αιμορραγούμε οικονομικά από τις αυθαίρετες αυτες πρακτικές  ίσως θα έπρεπε να σκεφθούμε σοβαρά να κινηθούμε με αγωγές και μηνύσεις εναντίον του υπευθυνοανεύθυνου υπουργού ο οποίος αντιθετα προς τον όρκο του και στο Σύνταγμα δεν προστατεύει τους πολλούς και νομοταγείς παρά τους ολίγους και παρανόμους, αποδεικνύοντας εαυτόν για άλλη μια φορά κατώτερο των περιστάσεων και του αξιώματος του.
    Τσιλιμίγκρα Μελίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου