Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ έχεις…ταλέντο!!




( 8 Ιουνίου)
  
 Παρακαλώ και προκαλώ όποιον έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί την ιστοσελίδα http://www.youtube.com/watch?v=f9OYJSNIKw4 όπου υπάρχει βίντεο από οκτάλεπτη ομιλία Πακιστανού υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών. Tο όνομα του είναι  SYED LALHUSSAIN SAN !! και το όλο  σκηνικό ΜΟΝΟ σε παρωδία μπορεί να παραπέμπει. Κάθε νοήμων νους αναρωτιέται σαφώς με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή του συγκεκριμένου κυρίου για το τόσο υψηλό και σημαντικό αξίωμα του βουλευτού μιας και αδυνατεί να αρθρώσει ξεκάθαρα έστω και μία πρόταση στα ελληνικά. Θα αντιπαραθέσουμε στη συνέχεια αποσπάσματα της ομιλίας και θα πρέπει  να στοίχηματίζουμε για το τι ακριβώς ακούγεται και τι «θέλει να πει ο ποιητής…»

Προσδεθείτε και το ταξίδι στο παράλογο αρχίζει…
« Κιλησπέρα. Πρώτα  απόλη ζητήσω συγγνώμη γιατί εγώ σπαστά ελληνικά ( και από κάτω οι νοήμονες οπαδοί à ΌΧΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ! )….. Ελλάντα είναι μια ιστορική χώρα ( ευχαριστούμε που μας το αναγνωρίζεις..)  αλλά που το καταλήξαμε ντεν έκει καταλάβει ( ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει..). Δεν είμαι πολύ διάσημο πρόσωπο είμαι ένα εργκάτη από πακιστανική κοινότητας αντιπρόεδρος είμαι. ( και από κάτω συνθήματα Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ..)….. Εμένα κρατήσανε 9 μήνες Πακιστάν γιατί αυτό άμα το πούμε αλήτεια θα μας βρίζονε αυτό ντε λέγεται ντημοκρατία. Άμα τέλουμε να είναι γκαμοκρατία( συγγνώμη αλλά έτσι είπε) τέλουμε το ΠΑΣΟΚ όταν λέμε ΠΑΣΟΚ λέμε Γκιώρκο Παπαντρέα. Λεπόν από μένα εγκώ αλλάξω σελίντα (αλοίμονο μας), από μένα αρκίζει και μέκρι πάει το πρόεντρο μας, όλοι λέμε αλλάξουμε σελίντα, η σελίντα αλλάξετε εσείς όλοι βουλευτές όλοι πρόεδροι κάθε ένα από σας είσαστε όλοι Γκιώρκο Παπαντρέο. Είσαστε όλοι Αντρέα Παπαντρέο και Κώστα Σαμίτη και παρέλαβαν άλλοι αντί  γκια εσείς, γκιατί  κωρίς βοήτειά σας  ντε μπορούμε να αλλάξουμε, εσείς που είσαστε πριν να έη αργκά πάρτε προσωπικά πάνω σας από σήμερα αύριο γκετονία περίπτερο, καφενείο, γκλείψτε ( έτσι του έμαθαν να λέει φαίνεται..) το ένα απ΄το άλλο   μήπως έκει παράπονο από Γκιώργκο άμα δεν τα φεύγκει βάρος πάνω του μπορεί γκυρίσει πίσω και μεις μπορούμε αλλάξουμε σελίντα…Εντό πέρα έκω ακούσει πολλά και πολλά είντα (εμείς να δεις..), τα λίγκα που κατάλαβα ο κόρος τέλει ΠΑΣΟΚ γιατί 3,5 κρόνια που ήνταν εντό πέρα ντεν έφτανε ΦΠΑ και φόρο και βάλαμε ταξιντζή ταμειάκη μηκανή, αυτό εμάς πάνω μας είναι δεν είναι ταξιντζή γιατί εισπράττει διπλά….Ντεν σας γκουράζω πολύ και ότι σας είπα να ντει που είναι ντύσκολο αλλά η Ολυμπιάντα που ήταν να ντόσαμε έτοιμο( έδωσες και εσύ Hussain??) ,ένα ηλεκτρολόγκο φτιάκνει ένα σπίτι και τελειώνει ντουλειά του έρκεται άλλο με τη κυρία του και το γκραβάτα και λέει τι ωραία φως που έκει.. Κατάλαβε ποιος έφτιαξε όμως, ποιος κούρασε, ξενύκτησε γκραφείο του ποιος έκανε σκέντια αυτό έκομε καταλάβει να ντειτε κώρα τεθει ΠΑΣΟΚ…..
    Στο μεταξύ η κ.Δαμανάκη θαυμάζει το βαθυστόχαστο συλλογισμό και συνειρμό του αξιόλογου  υποψήφιου  “ελληνικού ” στέλεχους του κόμματος της.. Στο 4.56 λεπτό του βίντεο όπως και σε άλλα σημεία φαίνεται ξεκάθαρα…
   Μετά από αυτά ταλαίπωρε ψηφοφόρε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος…τον ύπνο του «δικαίου» ίσως??.. Το μέλλον σου θα καθορίζεται εξής από τις “συνειδητοποιημένες” επιλογές σου. Από βουλευτές που δεν μιλούν καν ελληνικά, από αεροπλάνα των Τούρκων “κουμπάρων” που εισβάλλουν ανενόχλητα στον εναέριο χώρο σου όποτε “γουστάρουν” και από φρεγάτες της “φίλης” γείτονος Τουρκίας που κάνουν βολτούλες “αβλαβείς” κατά τον κ. Πάγκαλο  μέχρι το Σούνιο  (προς το παρόν) και στο Ιόνιο λίαν συντόμως ως φαίνεται…σε απόδειξη της δικής τους ισχύος και της δικής μας αδυναμίας!
  Και που΄σαι! Στις επόμενες εκλογές πάλι μια από τα ίδια να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Είναι εξάλλου θέμα μαγκιάς. “Τι αυτοι θα κυβερνήσουν? Όχι βέβαια!- οι δικοί μας! …”  Και ας μας κλέβουν, ας μας υποτιμούν, ας βιάζουν την αξιοπρέπεια και το φιλότιμό μας( όσο έχουμε-αν θα έχουμε…)
   Αφυπνίσου συνέλληνα! Μπορείς να πάρεις εσύ το μέλλον των παιδιών σου στα δικά σου χέρια! Γύρνα τους την πλάτη! Έχεις φωνή- έχεις δύναμη! Αξιοποίησε τη! Πες ΟΧΙ στη ΖΑΜΠΟΝΟΠΟΙΗΣΗ, στον ανθελληνισμό της κάθε Ρεπούση και στον εξισλαμισμό της κάθε Δραγώνα. Απέκρουσε την Νέα Τάξη πραγμάτων! Απόδειξε τους ότι είσαι Έλληνας που οραματίζεται την ύπαρξή του συνυφασμένη με την επιβίωση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ γιατί χωρίς την πατρίδα τίποτε δεν υπάρχει!
   Δεν είναι ανάγκη να αλλάξουμε “σελίντα” ας…αλλάξουμε βιβλίο!

«Κάνε αυτό που πρέπει και ας γίνει οτιδήποτε!!»

Τσιλιμίγκρα Μελίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου