Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Οικολογική πρωτοβουλία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ Αργολίδας.

( από την Εφημερίδα "Ενημέρωση Πελοποννήσου" )


Η Νεολαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Αργολίδας πραγματοποίησε την Κυριακή ( 9 Μαίου 2010 ) καθαρισμό της παραλίας στην Καραθώνα με την συμπαράσταση και μελών της Νεολαίος του κόμματος από την Αθήνα. «Δεν επιλέξαμε τυχαία την σημερινή ημέρα καθώς είναι η επομένη της Πρωτομαγιάς και σκεφθήκαμε πως αρκετοί μη συνειδητοποιημένοι συμπολίτες μας και επισκέπτες ίσως να είχαν ρυπάνει τον χώρο της παραλίας κατά την εκδρομή τους στην περιοχή» μας δήλωσε η εκπρόσωπος της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ στην Αργολίδα, Μελίνα Τσιλιμίγκρα.
Στην οικολογική πρωτοβουλία καθαρισμού της Καραθώνας ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ , Γιάννης Παναγιωτακόπουλος ο οποίος μιλώντας στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου» είπε: "Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα την Νεολαίας Αργολίδας, η οποία ξεκινά δυναμική δραστηριοποίηση και ήρθαμε σήμερα εδώ προκειμένου να καθαρίσουμε τόσο συμβολικά όσο και ουσιαστικά την παραλία. Η ΝΕ.Ο.Σ συμμετέχει εδώ και τρία χρόνια σε τέτοιου είδους δράσεις, όπως καθαρισμός παραλιών, εθελοντική πυροπροστασία και συμμετοχή σε κατασβέσεις πυρκαγιών. Για μας η οικολογία δεν είναι μια θεωρία ή μόδα. Πάνω απ’ όλα είναι πράξη και δράση και για αυτό το λόγο δώσαμε το όνομα “Οικολογική Δράση”».
Το καλοκαίρι πρόκειται να ενταθούν οι δραστηριότητες της «Οικολογικής Δράσης» με συνεχή συμμετοχή σε ομάδες συγκρότησης πυρασφάλειας και καθαρισμό ακτών. Όσον αφορά την Νεολαία του κόμματος στην Αργολίδα, φαίνεται να  διεκδικεί μέσα από τοποθετήσεις και δράσεις,  την ουσιαστική της παρέμβαση στην τοπική κοινωνία.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό καθώς και σχετικά βίντεο!










Θα ακολουθήσουν και άλλες πράξεις αγάπης προς το περιβάλλον από τη Νεολαία μας!

1 σχόλιο: