Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

  
( 1 ΙΟΥΝΊΟΥ 2010)


    Οι μέρες που διανύουμε τροφοδοτούνται από συνεχείς και καταιγιστικές εξελίξεις όσον αφορά τα πολιτικά πράγματα του τόπου. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από τόσα σκάνδαλα και τόση σήψη ώστε δεν προλαβαίνουμε να συνέλθουμε από τις αλλεπάληλες ρηπές του εκμαυλισμού της πολιτικής μας ζωής. Η υπουργός εξωτερικών επί κυβερνήσεως Καραμανλή κ.Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει πως εξαιτίας των συνεχών ταξιδιών της στο εξωτερικό δεν αντιλαμβανόταν τις πραγματικές διαστάσεις και προεκτάσεις της ατυχόυς και λανθασμένης διακυβέρνησης της χώρας.

    Ο "κύριος" Μαντέλης ισχυρός υπουργός κυβερνήσεων του Πασοκ με κυνισμό αναγκάζεται να ομολογήσει πως ναι τα "πήρε" απο τη SIEMENS. Σοκάροντας ακόμη και τους βουλευτές της εξεταστικής επιτροπής διερεύνησης του θέματος με το θράσσος και το ύφος της δήλωσης του.
   Από την άλλη ο τότε πρωθυπουργός κ.Σημίτης δηλώνει άγνοια και έκπληξη για το γεγονός. Ο κ.Τσοχατζόπουλος ισχυρός άνδρας κυβερνήσεων του Πασόκ τρεις ημέρες πριν τη ψήφιση της φορολογικής μεταρρύθμισης κατηγορείται ότι μετέγραψε από εταιρεία off-shore στη γυναίκα του ακίνητο το οποίο έχει μεταβιβαστεί από άλλη off-shore που ενεπλάκη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
   Από μέρα σε μέρα αναμένεται η αποκάλυψη ονόματος υπουργού της Νέας Δημοκρατίας κατά το 2008 για εμπλοκή του σε ανάλογο χρηματισμό από τηSiemens..
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τσίπρας δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση όταν αποκαλύφθηκε πως είχε νοικιάσει 2 πολυτελείς σουίτες στον 8ο όροφο του ΙΑΣΩ αξίας 14,000 ευρω για να γεννηθεί ο γιός του τη στιγμή που ο ίδιος καταφέρεται εναντίον της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, του κεφαλαίου, της πλουτοκρατίας, με το οποίο κεφαλαίο συνεργάζεται όμως άψογα απ'οτι φάνηκε όταν πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση..Θα ήταν πιο λογικό η σύντροφος του να γεννήσει σε ένα λαικό μαιευτήριο, στο οποίο γεννιούνται ως επι το πλειστον παιδιά μεταναστών και λαθρομεταναστών που ο ίδιος τόσο εύκολα και πρόθυμα ενθυμείται-χρησιμοποιεί, για να εντυπωσιάσει..(θυμάστε βεβαια την έγχρωμη λαθρομετανάστρια που συνόδευσε στη γιορτή της δημοκρατίας προσβάλλοντας για άλλη μια φορα θεσμούς και νόμους..) Όπως είπε κάποια στιγμή και ο κ.Καραντζαφέρης : Μα ούτε λίγη τσίπα κύριε Τσίπρα??
    Το σημερινό ΚΚΕ της κ.Παπαρρήγα τολμά με θράσσος μέσα στη Βουλή να απορρίπτει το Σύντγαγμα, να επιδιώκει την ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικου και κοινωνικού συστήματος χωρίς αιδώ- αφού το ίδιο αυτό σύστημα της δίνει βήμα να μιλά και χώρο να κινείται.
Το αισθάνομαι ότι ζούμε έναν εφιάλτη. Eπί 35 χρόνια εμεις χειροκροτούσαμε με πάθος κάτω από τα μπαλκόνια και ψηφίζαμε ανίκανες και διεφθαρμένες στο μέγιστο βαθμό κυβερνήσεις. Συνέλληνες ποιούς εμπιστευόμαστε? Σαν κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν εισπράξει μέσω τραπεζικών δανείων τη κρατικη χρηματοδοτηση έως και το 2016, χρωστουν ηδη 130,000,000 ευρω και ομολογούν ότι ήδη έχουν πτωχεύσει. Επιτρέπεται να εμπιστευόμαστε κόμματα που είναι ανίκανα στην πράξη να διαχειριστούν τα του οίκου τους οικονομικά?? Πάλι καημένε Νεοέλληνα θα τους επιδοκιμάζεις κάτω από τα πολιτικά μπαλκόνια σαν άβουλη μαριονέτα τους δήμιους της υπόληψης σου και τους σφαγείς της Ιστορίας σου?
   Κοψε το γόρδιο δεσμό μέσα στον οποιον σε εδεσαν κόμπο χρόνια τώρα μιας και δε λύνεται πια, ύψωσε εθνικο φρόνημα, σκέψου ελληνικά και μπες στον αγώνα για την πατρίδα, εναν αγώνα καθαρό και ευυπόληπτο.
   Δείξε πως αντιδρας οταν συνέχεια υποτιμουν την νοημοσύνη σου τα πολιτικα τερτιπια τους.Δράσε σαν Ελληνας!!

ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΜΕΛΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου