Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η (ΠΡΟ)ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ " ΛΑΘΡΟΚΑΚΟ-ΜΥΡΙΩΝ"


(8 Αυγούστου 2010)
 Όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε για την κάθοδο των μυρίων! Για την άλλη όμως στοχευμένη-επικινδυνότατη και προσχεδιασμένη κάθοδο χιλιάδων μέχρι στιγμης και εκατομμυρίων οσονούπω λαθρομεταναστών λίγοι γνωρίζουν..
   Όταν ένας λαός-ένα έθνος είναι συνειδητοποιημένο και πατριωτικά υγιές και έξ-υπνο κανείς δεν τολμά να τα βάλει μαζί του η και αν το σκεφθει θα το λογαριάσει περισσότερο! Ο νεοέλληνας όμως ο οποίος κοιμάται δεκαετίες τώρα δεν ενδιαφέρεται για εθνικά και κοινωνικα ζητηματα ζωτικής σημασίας, για την συνέχεια της εθνικής ακεραιοτητας, ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας! Ο ωχαδελφισμός μόνιμη μάστιγα της εποχής προτάσσει το προσωπικό συμφέρον έναντι του συλλογικού και αφήνει στο περιθώριο ο,τι είναι δυνατόν να πραγματοπιηθεί σήμερα για αύριο ή και για μεθαύριο γιατι οχι? εξάλλου ωχ ρε αδερφε! έχει ο Θεός!
   Συνηθίζαμε να καυχιόμαστε συχνά πυκνά πως είμαστε ένας λαός ιδιαιτέρως εύστροφος και ευφυής! Δυστυχώς για τον Ελληνα του 2010 κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει αλλα θα μας χρειαζόταν ένας βαρύς χαρακτηρισμος μήπως και θορυβηθούμε!Είμαστε πλέον
αν-άξιοι απόγονοι υπερ-αξίων προγόνων! Είμαστε αυτιστικός λαός και απίστευτος! Στην Αθήνα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς μόνος του οιαδήποτε ώρα, τα κρούσματα εγκληματικότητας απο αλλοδαπούς κυρίως έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητά και στις επαρχιακες πόλεις.
      Οι ειδήσεις και τα κανάλια ευρύτερα είναι
τηλε-κατευθυνόμενα από κάποιους ίσως καλοπληρωτές καλούς "γείτονες" και εγγυς-κατευθυνόμενα από τα δύο κατα κύριο λόγο διεφθαρμένα και εθνοπροδοτικα μεγάλα κόμματα εξουσίας!  Ποιός μίλησε για αμφισβητούμενα ελληνικα εδάφη και για προγραμματισμένο κατακερματισμό-διάλυση της εθνικης-φυλετικης κοινωνικης ομοιογένειας μας? Ελάχιστοι και όταν αυτοι τολμούσαν να χρησιμοποιησουν το συνταγματικο δικαιωμα της ελευθεριας λόγου και ελευθεροτυπιας βρέθηκαν ουκ ολίγες φορές προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλο με άλλους βαρυποινίτες!Ας μιλήσω με στοιχεία και δεδομένα και τα σχόλια δικά σας.
ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
FRONTEX:
2008: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 146.337 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ 2018  ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 5.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ψιλοπράγματα δηλαδή τίποτα άξιο ανησυχίας..

Με... τακτικά δρομολόγια, περίπου τέσσερα την ημέρα, με άθλια δουλεμπορικά ή με φουσκωτά, δεκάδες απελπισμένοι λαθρομετανάστες φτάνουν στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στις βραχονησίδες Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι. Οι Τούρκοι, που δεν διστάζουν να επιβιβάσουν ακόμη και μωρά σε πλαστικές παιδικές βάρκες, χρησιμοποιούν ως «πληρώματα» ανήλικους, γνωρίζοντας πως δεν θα διωχθούν. Οι πρόσφυγες εγκαταλείπονται αδιακρίτως στη μοίρα τους, ανοιχτά των ακτών. Οσοι καταφέρουν να διασωθούν δείχνουν το ίδιο χωριό στα τουρκικά παράλια, ως σημείο συγκέντρωσης και «φόρτωσης». Οι περισσότεροι λαθραίοι, όπως καταγράφουν οι υπηρεσίες στα νησιά, προέρχονται από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Σομαλία, το Σουδάν, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Μπουρκίνα Φάσο, ενώ έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των Παλαιστινίων. Ελάχιστοι είναι Ιρανοί, Μαυριτανοί και Πακιστανοί.

   Αυτή είναι η τακτική της Τουρκίας. "Όσοι δεν μας κάνουν τους στέλνουμε κατα κει μεριά. Και τους ξεφορτωνόμαστε και δημιουργούμε ταυτόχρονα  δημογραφικό -κοινωνικό -εθνικό- οικονομικό πρόβλημα στους χαζο Έλληνες. Έτσι και αλλιώς κανείς δεν προκειται να παραπονεθεί και για να τους αναγκάσουμε να τους πάρουν όταν τους κατεβάζουμε με φουσκωτο απο το πλοίο το σκίζουμε με ένα μαχαίρι. Οι Έλληνες δεν έχουν έτσι άλλη επιλογή!Τους μαζεύουν."
         Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτα...
  Η Τουρκία αμφισβητεί ανοικτά και το Αγαθονήσι.
Mε άρθρο του Μουράτ Ιλμέν, ανταποκριτή της εφημερίδας «Τζουμχουριέτ» στην Αθήνα αμφισβητείται ευθέως η ελληνική κυριαρχία στο Αγαθονήσι και αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: Η ελληνική Πολιτεία "κατάφερε να εγκαταστήσει στο νησί μόνο 70 Έλληνες υπηκόους ,οι οποίοι έχουν έρθει εκεί λαθραία .Το ελληνικό κράτος, προκειμένου να εντάξει το νησί στα εδάφη του με τετελεσμένα, κάθε περίοδο εγκαθιστά εκεί αρχικά δύο με τρεις οικογένειες ' ακολούθως νύκτα μεταφέρει εκεί και άλλα άτομα, τα οποία εγκαθίστανται στο νησί». Ο Ιλμέν ισχυρίζεται επίσης ότι «σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες, η κυριότητα του νησιού είναι αμφισβητούμενη και ο απέναντι γείτονας φοβάται την τουρκική αντίδραση».
  Επιπρόσθετα το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας δηλώνει: "Τα νησιά δεν είναι δικά σας"
  Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές των ελληνικών υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των νήσων «που δεν κατονομάζονται ρητώς στις συνθήκες» και του δήθεν «εποικισμού» τους από την Ελλάδα, τέθηκε επίσημα - και προ του δημοσιεύματος της «Τζουμχουριέτ». Η ελληνική πρεσβεία γίνεται αποδέκτης της  «προωθημένης» επίσημης, πλέον, τουρκικής άποψης: "Νησιά όπως το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, δεν έχουν προσδιορισμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ούτε γηγενή ελληνικό πληθυσμό" .
  Το πιο απίθανο όμως ακολουθεί τώρα..
Φύλαξη στο Αγαθονήσι με έξοδα της...κοινότητας!!!!
Την έντονη αντίδραση των κατοίκων του ακριτικού Αγαθονησίου προκάλεσε η -τουλάχιστον- γραφειοκρατική αντιμετώπιση από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (ΥΕΝ) του αιτήματός τους για δημιουργία λιμενικού σταθμού στο νησί. Πληροφορήθηκαν, αρμοδίως, ότι εάν θέλουν λιμενικό σταθμό θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν για τη λειτουργία του. Την ίδια ώρα πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι 150 Ελληνες ακρίτες μόνιμοι κάτοικοι του Αγαθονησίου από την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών, καθώς ο πληθυσμός στο νησί έχει διπλασιαστεί και δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για τη "φιλοξενία" αυτών των ανθρώπων.





   Σας πληροφορώ ακόμη πως φαντασία μεγάλη δεν εχω και πως υπερβολικη ουτε υπηρξα ουτε είμαι!
   Αν δεν ξυπνήσουμε θα χάσουμε πολυ σύντομα εδάφη, και δεν μιλάω μόνο για ξερονήσια και βραχονησίδες(που για μένα είναι το ίδιο σημαντικές εδαφικα και εθνικά όσο όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής) ίσως χαθούμε και εμεις σαν έθνος ολοκληρωτικα πια! Στο χέρι μας είναι να αντισταθούμε στο τουρκικο σενάριο που για κάποιους αιθεροβάμονες είναι επιστημονικής φαντασίας και για άλλους συνειδητοποιημένους και εξ-ύπνους( εκτός ύπνου) απλή παρατήρηση και ανάλυση της γειτονικης μα και εσωτερικης πια πραγματικότητας. Και για του λόγου το αληθές... στους Τουρκαλάδες ξεφεύγει η αλήθεια σε κάποιες λίγες στιγμές ειλικρίνειας..
  Τουρκουτ Οζάλ(πρ.πρωθυπουργός της Τουρκίας). Το δόγμα του:
 " Δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ μεριά και να τελειώνουμε με αυτους"
   3300 Λεωνιδες ψάχνω να χυθούν και πάλι σα χείμαρρος στα στενα της υστεροφημίας και της ανδρείας..της αξιοπρέπειας και της άρνησης σε υποταγή στο βάρβαρο ζυγό..
ΤΤΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΜΕΛΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου