Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

" Μαζέψτε την κουρελαρία σας και κλείστε και την πόρτα πίσω σας, σύντροφοι"




( 30 Aυγούστου 2010)  




Πέρασαν  2 μήνες από τις εκδηλώσεις της 11ης Ιουλίου του ΚΚΕ στην πόλη μας. Δύο ολόκληροι μήνες τα ανεμοδαρμένα πανό και οι κόκκινες σημαίες  σαν κακόγουστα σκιάχτρα εξακολουθούν να στοιχειώνουν την νέα εθνική οδό Κορίνθου-Τρίπολης μέχρι το Ναύπλιο και την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Δερβενακίων-Μυκηνών  μέχρι το Ναύπλιο. Τις τελευταίες μέρες νέα πανό αναρτήθηκαν από το γνωστό κόμμα της "ανυπακοής" για εκδηλώσεις στην παραλία του Ναυπλίου.
  Αναρωτιέμαι για πόσους μήνες θα ανεχόμαστε και τη δεύτερη λαίλαπα των πανό των "σπουδαίων επαναστατών " εναντίον της τάξης, της καθαριότητας και του καθαρού περιβάλλοντος.
   Ναι σωστά καταλάβατε. Oι σύντροφοι κατάντησαν να είναι αυτοί που βρωμίζουν δρόμους, τοίχους , περιφράξεις σχολείων και ό,τι άλλο βρεθεί στην πορεία τους. Φάνηκε καθαρά η οικολογική τους ευαισθησία- αναισθησία- αφού μονίμως αντιδρούν σε οποιαδήποτε αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας όχι βέβαια από "περιβαλλοντικό" ενδιαφέρον όπως πάντα προφασίζονται αλλά από αντίδραση για οτιδήποτε θα μπορούσε να προσφέρει οικονομική ανάταση στην ταλαίπωρη χώρα μας και τους πολίτες της.
  'Eπεσαν οι μάσκες σας σύντροφοι. Για ποιο περιβάλλον και ποιά οικολογία μιλάτε όταν βαλθήκατε και καταφέρατε να είστε η μόνη ρυπογόνος πηγή χαρτούρας και κουρελαρίας??
  Ευτυχώς που συμβαίνουν και αυτά γιατί κάποιους τους είχατε κοροιδέψει και σας ψήφιζαν για τις ανωτέρου επιπέδου οικολογικές σας ανησυχίες.
   Για στείλτε τα μακρυμάλλικα πρωτοπαλλίκαρα σας και τις μακροφουστάτες συντρόφισσες να μαζέψουν το σκουπιδαριό που αφήνετε πίσω σας. Καλή και θεμιτή η αντίδραση αλλά προυποθέτει πρωτίστως και δράση. Δράση όχι εκ του ασφαλούς  και για το θεαθήναι. Όπως τα κρεμάσατε να τα ξεκρεμάσετε και όπως τα κολλήσατε να τα ξεκολλήσετε. Σώστε το τελευταία στιγμή για να έχετε λόγο ύπαρξης και να μας κάνετε την τιμή να ασχολούμαστε μαζί με σας και τις αντιφατικές και ετεροχρονισμένες απόψεις σας.
   Είναι έτσι και αλλιώς γνωστό τοις πάσι , πως τον τελευταίο καιρό αποκαλύπτεται και περισσότερο η υποκριτική σας συμπεριφορά , από τη Βουλή μέχρι και τους δρόμους. Θεωρώ δε πως για κάποιους σαν και σας γράφτηκε η φράση " Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις"
  Γρηγορείτε και έρρωσθε!!

Μελίνα Τσιλιμίγκρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου